070-7900120 Basisonderwijs
         070-3120010 gro-up KDV/BSO
Nieuwsberichten
Informatieavond geïnteresseerde ouders

Informatieavond geïnteresseerde ouders

Voor ouders die een inspirerende school en opvang voor hun kind zoeken is Kindcentrum Vroondaal een goede keuze. Een school of dagopvang kiezen voor uw kind is een belangrijke beslissing. Past de aanpak van de leerkrachten of pedagogisch medewerkers bij wat uw kind thuis gewend is? Sluiten de school en de opvang aan bij wat u belangrijk vindt in de opvoeding en in het onderwijs? Om ouders te helpen bij die beslissing, organiseert Kindcentrum Vroondaal een informatieavond voor ouders met kinderen tussen 0 en 13 jaar. Tijdens deze avond krijgt u informatie over onze visie op onderwijs en opvang, onze manier van werken en over het gebouw. Er is uiteraard ook ruimte voor uw vragen.

Waar Kindcentrum Vroondaal voor staat
Het is een halfjaar geleden dat Kindcentrum Vroondaal de deuren opende. In die tijd hebben we veel bereikt. De kinderen, leerkrachten en pedagogisch medewerkers werken samen in een doorgaande leerlijn. Het bijzondere onderwijsconcept waar wij mee werken zit er stevig in en ook de bouw van de tijdelijke locatie aan de Madepolderweg is inmiddels een feit. Kindcentrum Vroondaal streeft naar een natuurlijke, ononderbroken ontwikkelingslijn van kinderen en biedt ruimte aan het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Nieuwsgierigheid prikkelen en samenwerken vinden wij erg belangrijk. Ook besteden wij in ons projectonderwijs ruimschoots aandacht aan het ontwikkelen van 21th century skills.

Tijd en locatie informatieavond
De informatieavond vindt plaats op dinsdag 30 januari 2018 van 19:00-21:00 uur.
Locatie: Madestein Restaurant & Events, Madepolderweg 100, Den Haag.

Aanmelden informatieavond
Bent u geïnteresseerd in ons kindcentrum en wilt u de informatiebijeenkomst bijwonen? U kunt u aanmelden door een mail te sturen naar: nvdzwan@scoh.nl. We horen ook graag met hoeveel personen u komt.

Vragen?
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Wij beantwoorden deze graag. U kunt het kindcentrum bereiken via: 070 – 790 01 20, kindcentrumvroondaal@scoh.nl of www.kindcentrumvroondaal.nl

Wij zien u graag 30 januari!