070-7900120 Basisonderwijs
         070-3120010 gro-up KDV/BSO
Nieuwsberichten
Ondertussen aan de Madepolderweg...

Ondertussen aan de Madepolderweg...

Inmiddels voelt iedereen zich al goed thuis in ons gebouw aan de Madepolderweg. We zien hoe de kinderen ’s ochtends blij naar school komen.

Nieuwe leerlingen
We zien ook dat het steeds meer kinderen worden en dat we volgend jaar starten met drie keer zoveel leerlingen als het jaar ervoor. 
We zijn hier blij mee en trots op, want dat betekent dat we met zijn allen goed bezig zijn om er een fijn kindcentrum van te maken waar iedereen zich thuis voelt! 

Sporthal
Waar we ook blij mee zijn is dat we vanaf 9 april gebruikmaken van onze sporthal! Juf Lotte en meester Tomas hebben de afgelopen weken op allerlei manieren alternatieven bedacht voor de gymles. Nu we echter gebruik kunnen maken van de zaal is dat natuurlijk wel zo prettig voor iedereen. 

Douchen
Bij de kleedkamers zijn ook douches. Wij stimuleren in het kader van gezond gedrag dat kinderen na het sporten douchen, maar we verplichten dit niet. Geef uw kind(eren) dus wel een handdoek mee op de gymdagen. Het gaat puur om het zweet afspoelen. Douchegels en dergelijke zijn hierbij echt niet nodig.  De kinderen van groep 1-2 laten we nog niet douchen.